Så roligt att du har hittat hit till min hemsida.

Jag har fotograferat barn och familjer

i över 25 år,

ja jag vet det är helt galet!

Om Ewa.

Fina ord.

"Ewa har fotat oss som familj sedan vårt andra barn låg i magen. Vi har nu en hel vägg fylld av minnen som visar vägen vår familj vandrat genom tillökning, sjukdom, busiga barn, större familjekonstellationer när någon fyllt jämnt (en väldigt uppskattad present!) och bara allmän familjeglädje.
Varje fotografering symboliserar och påminner oss om en tid i livet. Fotografierna finns samlade i fotoböcker som alltid finns framme och har bläddrats i åtskilliga gånger (till skillnad från våra fotoalbum som vi lagt undan) och i ramar på väggen.
Att bli fotat som familj utan att någon av oss behöver vara den som fotograferar gör att vi alla kan vara närvarande, vilket vi annars så sällan är.
Vi har genom åren valt olika ställen i Uppsala för fotografering som betytt något för där vi är just då i livet; hemmet när vårt yngsta barn bara var några dagar gammalt, stadsparken när barnen lekte där och rektorsvillan när vi hade flyttat till närheten av den.
Barnen har alltid varit trygga med Ewa som fotograf och kallar henne ”vår”. Trygga barn kan slappna av framför kameran vilket syns genom fotografiet. Vi är så glada över alla gånger vi fotograferats och planerar att fortsätta dokumentera våra liv på samma sätt med Ewa som ”vår” familjefotograf."

Christine & Jonas

Fina ord.

"Ewa är vår familjefotograf, som tar bilder på min dotter Elvira varje år sedan hon var 6 månader. Vi har alltid tagit miljöbilder utomhus och använt naturen som rekvisita.
Ewa lyckas alltid fånga det där extra. Som när Elvira plockar upp en blomma, eller snurrar runt på klipphällen som en prinsessa. Ewa missar aldrig tillfället, samtidigt som samvaron sker så nära och naturligt.

Ewa tar fantastiska, lekfulla och naturliga bilder!
Vi gör alltifrån tavlor och fotoböcker av bilderna. Jag är så glad och tacksam att ha dessa minnen år för år. "

Camilla Stoor.

HEM

Välkommen att höra av dig
om du vill veta mer om fotograferingar
och allt fint du kan göra med dina bilder.

error: Content is protected !!